NAV Sandefjord arrangerte Nettverkskonferanse i bankettsalen på Park hotell 9.november 2015. Her skulle det offentlige og det private næringsliv sammen med organisasjoner sette hverandre i stevne for å stake ut fremtidige muligheter for utvikling. På programmet sto foredragsholdere med både faglige og humoristiske innslag.

Kommunene Sandefjord, Stokke og Andebu (SAS) skal foreta en sammeslåing til én storkommune fra 1.januar 2017. Dette var utgangspunktet for ordfører Bjørn Ole Gleditsch´innlegg. Hvordan trekke i samme retning, og dra nytte av større fagmijøer.

NAVs leder i Sandefjord, Svein Greger, kunne fortelle om opprettelsen av eget markedsteam. Målet er å skape et samarbeidsteam for arbeid, enten det er omlegging, nedbemanning eller rekruttering.

Stand-up komiker Eddie Eidsvåg sto for et engasjerende innlegg om sitt hjertebarn: Pøbelprosjektet. Han har lang erfaring med å hjelpe problemungdom tilbake til enten skole eller arbeidsliv, og fikk stor applaus for sin innsats.

Etter en pause med mye god småmat, fik vi bivåne konferansens morsomste innslag; sosiolog Kjetil Rolnes, også kjent som frontfigur Jens Pikenes i partybandet Penthouse Playboys. Innlegget hadde ingen relevans til konferansens faglige innhold, men fungerte som et morsomt og underholdene avbrekk i en ellers faglig konferanse. Rolnes snakket om hvordan vi nordmenn har en intens trang til å «kose oss». Dette bærer våre hjem preg av i stor grad. Det var en tydelig scenevant foredragsholder som vakte mye munterhet hos forsamlingen.

Innleggene ble flere underveis, og muligens i meste laget for å holde konsentrasjonen en mandag. Kari Ann Norén fra hotel Atlantic holdt et innlegg om å gi unge arbeidsledige jobbtilbud. Deretter kom Henrik Sandvik fra Sandefjord næringslivsforening for å snakke om prosjektet «Grenseløse muligheter».

Den nye storkommunen får også ny rådmann,; Gudrun Haabeth Grindakerer. Hun har en god merittliste å vise til når det gjelder omorganisering av kommuner. Hun hadde spennende tanker om det forestående prosjektet med storkommunen.

Sigrun Vågeng er ny NAV-direktør. Hennes oppdrag med å fornye NAV er mer fokus på arbeid. Her gjelder det å samarbeide med næringslivet også.

En optimistisk  Asle Skarpengland står klar til konferansestart bevepnet med en godbunke visittkort.

Nettverk1Gemyttelig stemning før konferansen startet.

Nettverk2NAV hadde egen stand og sto for registreringen av deltakerne på konferansen.

Nettverk13

Stort oppmøte og god stemning på Nettverkskonferansen 2015.

Nettverk12

Eddie Eidsvåg (helt til høyre) delikaterer seg før foredraget sitt.

Asle og ordfører Bjørn Ole Gleditsch.

Nettverk11

Fin samling under gobelinen før foredragene.

Nettverk4Ballustraden var en fin arena for både mat og mingling.

Nettverk10

Like før avspark i Bankettsalen.

Nettverk6Findex var representert med tre deltakere som fulgte konsentrert med på foredragene.

Nettverk9

Næringslivskoordinator Anne Grethe Bakken og Findex´egen Asle Skarpengland på i foajeen på Park hotell.

Nyhetsbrev fra Vestfold Online

Det er gratis og helt uforpliktende

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Vi vil ikke dele din epostadresse med noen, og du kan melde deg ut når du vil.