På Hasle finner vi enmannsbedriften Bryggestrøm AS. Roy Furustad har agenturet på flere engelskproduserte strømsøyler som benyttes på brygger, campingplasser og ellers på offentlige steder hvor det kan være behov for strøm.

_DSC9973

Kontor og lager hjemme.

Roy har kontoret sitt hjemme. Han startet i 2012 som enmannsfima og trives med det. Opprinnelig er han utdannet elektriker, og har mange års erfaring fra yrket i flere typer jobber. I et tøft marked konkurrerer han med flere leverandører, men har klokketro på firmaets produkter.

–Våre  produkter har vist sin pålitelighet i mer enn 20 år, sier han.

Campingstrøm er et stort marked. Strømsystemer for bobiler er også et voksende behov.

Quantum_4way_Side-Infill_Close-up

Totalløsninger til gjestehavner og campingplasser.

Utvalget han forhandler består av flere typer strømsøyler.

Bryggestrøm AS har i samarbeid med Tempe AS i Risør, tatt frem et betalingssystem for gjestehavner, campingplasser  og bobilplasser, hvor kunden selv betaler med bank eller kredittkort. Her betaler man for alle funksjoner direkte på betalingsautomaten, også strøm fra strømsøylene.

– Kontantstrømmen blir sikrere, og kundene mer fornøyd når de slipper å gå rundt med kontanter på seg, forteller han.

Disse løsningene kan også settes opp med adgangstyring til servicebygg, med kvittering og adgangskoder på SMS.

 

Blue seawave kopi

Belysning til brygger og stier.

I samband med strømsøyler, kan han også levere belysning til brygger og gangstier. Disse elegante lyktene i rustfritt stål finner man mange av på både brygger og campingplasser, men har også et bredere anvendelsesområde som parker og gangstier.

Roy leverer mye utstyr til båtforeninger. Salgsarbeidet han gjør foregår i hovedsak på telefon og mail, og i tillegg besøker han noen kunder. Men han reiser ikke like mye som han gjorde tidligere.

– Båtmarkedet svinger gjerne litt fra år til år. Men med én god sommer får man gjerne mer fart i salget, sier han.

_DSC9992 kopi

Mest og best på nett

Fra første dag har han drevet markedsføring via nett. Markedsføringen gjøres lokalt i samarbeid med Findex AS i Sandefjord. Kundene finner ham på nettet. Roy sender ut presentasjonsmateriale til et mulig nedslagsfelt over hele landet. Utstyret er da også solgt langs hele Norskekysten.

Via sin egen hjemmeside kan kunder se hele utvalget. Tidligere deltok han som oftest på messer, men nå er det nett som viser seg å være mest effektivt. Men man kommer også langt med anbefalinger fra tidligere kunder.

– Når man har drevet på noen år, går litt mer av seg selv etterhvert, sier han.

 

Nyhetsbrev fra Vestfold Online

Det er gratis og helt uforpliktende

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Vi vil ikke dele din epostadresse med noen, og du kan melde deg ut når du vil.