Selskapet ble startet en sen høst i 2006. På daværende tidspunkt het vi GigaHost DA. Vi startet med hosting av dedikerte servere som et hovedfokus. Virtuelle servere, webhotell, VPN og andre tjenester tilkom etterhvert.

Vi har helt siden oppstarten vært fokusert på at vi skal hoste og drifte tjenestene selv. Derfor bygget vi allerede i 2006 et provisorisk datasenter, som senere ble flyttet til vårt nye datasenter i 2010.

Hvem er vi?

TerraHost er et selskap basert på et solid fundament hvor ledelse og teknisk personell har mer enn 10+ års erfaring i bransjen. Ettersom vi er et relativt lite foretak kan vi i motsetning til «de store» ta raske beslutninger om vår drift, og kan raskt omstille oss kundens behov.

Vår visjon er å tilby løsninger av høy kvalitet til en attraktiv pris. Våre tjenester leveres fra vårt eget datasenter i Sandefjord. På denne måten kan vi sikre høy stabilitet og sikkerhet.

Vi yter 100% i alle ledd for å gi deg den aller beste prisen på markedet! Ta gjerne kontakt med oss for å diskutere løsninger skreddersydd dine behov.

Datasenter

Vi bygget vårt datasenter i 2010 i Sandefjord, Vestfold. Her har vi en enorm kapasitet, både når det gjelder strømtilførsel og nettkapasitet. Vår leverandør Altibox leverer redundant fiber til bygget. Datasenteret har en kapasitet i tusentallet når det gjelder antall servere.

Nyhetsbrev fra Vestfold Online

Det er gratis og helt uforpliktende

I agree to have my personal information transfered to AWeber ( more information )

Vi vil ikke dele din epostadresse med noen, og du kan melde deg ut når du vil.